My Blogger Tricks

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Όταν οι ευχές, γίνονται πραγματικότητα!!!

Make A Wish _ Official page
1980 και ενώ παλεύει με τη λευχαιμία, ο Chris ( 7 ετών από το Φοίνιξ - Αριζόνα ) ονειρεύεται να γίνει αστυνομικός... Μία ευχή... και μια ολόκληρη επιχείρηση στήνεται με μοναδικό σκοπό να σκορπίσει λίγη νεραϊδόσκονη στη ψυχή και τη ζωή ενός μικρού αγοριού. 10 χρόνια αργότερα, ο 10χρονος τότε Ανδρέας, δίνοντας τη δική του μάχη με τη ζωή, ονειρεύεται να φορέσει τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας...
Το Make-A-Wish είναι πλέον γεγονός και στην Ελλάδα.

36 χρόνια μετά την 1η ευχή, όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε...


Την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής, στις 29 Απριλίου 2016, όλα τα παραρτήματα του Οργανισμού σε ολόκληρο τον κόσμο γιορτάζουν την εκπλήρωση της πρώτης Ευχής, του Chris, το 1980. Η Ευχή, που ενέπνευσε τη δημιουργία του Make-A-Wish ως Οργανισμό, 36 χρόνια πριν. Τις ημέρες περί την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής όλη η Ελλάδα ντύνεται στα Μπλε σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης του κόσμου.

Στα πλαίσια λοιπόν της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής του 2016, για 1η φορά στη Θεσσαλονίκη, το Σάββατο 23 Απριλίου (η 29η Απριλίου είναι Μεγάλη Παρασκευή, οπότε θα πρέπει να μετατεθεί ο εορτασμός το Σάββατο 23η Απριλίου, ήτοι μία εβδομάδα νωρίτερα) θα φωταγωγηθούν μπλε οι ομπρέλες του Ζογγολόπουλου στη Νέα Παραλία και ο Λευκός Πύργος.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί περίπατος (Walk for Wishes) με αφετηρία το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 18:00 και τερματισμό τις Ομπρέλες. Ένας περίπατος με στόχο την εκπλήρωση Ευχών παιδιών, που πάσχουν από απειλητικές ασθένειες. Εισφορά συμμετοχής 4€. Με την εισφορά συμμετοχής παραλαμβάνετε και το φωτιζόμενο μπλε αστέρι του Οργανισμού.

Στις ομπρέλες παράλληλα θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα και θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος που θα είναι εκεί συγκεντρωμένος να συμμετέχει σε ένα μαραθώνιο χορό Zumba και Acro Yoga από επαγγελματίες του είδους. Επιπλέον, θα ακολουθήσει latin πρόγραμμα χορού από παιδικό τμήμα και την ώρα της φωταγώγησης θα τραγουδήσει μαζί μας η παιδική χορωδία.

Make A Wish - Facebook

Το Make-A-Wish μας καλεί όλους, να περπατήσουμε μαζί... στα βήματα της πρώτης Ευχής!





Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου