My Blogger Tricks

Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

45o Ράλλυ Θερμαϊκού!

Ένας θεσμός ο οποίος ναι μεν υπάρχει, αλλά πολλοί λίγοι γνωρίζουν την ύπαρξη του, καθώς τα μεγάλα αγωνιστικά ράλλυ έχουν εκλείψει. Εξ' ου και θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την προσπάθεια του Αυτοκινητιστικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (ΑΟΘ) να αναδείξει για ακόμη μια φορά τους αγώνες ράλλυ που λαμβάνουν χώρα στην πόλη μας.


Ο ΑΟΘ δείχνει σθένος και θέληση, διοργανώνοντας τον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου Βορείου Ελλάδος με το 45o Ράλλυ Θερμαϊκού στηρίζοντας, παρά τις όποιες διαφωνίες, τον θεσμό από τον οποίο θα προκύψει ο Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2016. 

Σεβόμενοι τους αγωνιζόμενους και τα μέλη του ομίλου  που στήριξαν την προσπάθεια της διοργάνωσης, εδώ και μερικές εβδομάδες προετοιμάζουν τον αγώνα παρ' όλο τον μικρό αριθμό συμμετοχών (μόλις 12!) και σέβεται τους λίγους αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς χορηγούς που πίστεψαν στον όμιλο.

Κυριακή 17 Απριλίου στις 10:00 το πρωί με εκκίνηση από το Λύκειο Αρναίας ξεκινούν δύο ειδικές διαδρομές  50 - 50 χιλιομέτρων :

Χολομώντα στις 10:43πμ &
Παλαιόχωρα – Αρναία στις 13:36μμ

Να σημειωθεί πως ο Σ.Ο.Α.Α.Β.Ε. θα μεταδώσει το 45ο Ράλλυ Θερμαϊκού διαδικτυακά και σε πραγματικό χρόνο με 4 κάμερες, οι οποίες θα τοποθετηθούν σε εκκίνηση, μέσο της ειδικής, service  park και η τέταρτη σε ένα αγωνιστικό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν μισή ώρα νωρίτερα στο χώρο των αγώνων ή να συνδεθούν στο www.soaave.gr και παρακολουθήσουν τον αγώνα ζωντανά.

Ευχόμαστε καλή διαδρομή & καλό τερματισμό στους συμμετέχοντες.

Για τα αποτελέσματα δείτε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου