My Blogger Tricks

Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Τρεις απεργιακές συγκεντρώσεις στην Θεσσαλονίκη!!

Απεργιακές συγκεντρώσεις Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή, στη Θεσσαλονίκη, στο Άγαλμα Βενιζέλου, προγραμματίζει το Π.Α.ΜΕ. καλώντας εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, τους νέους και νέες της πόλης να συμμετέχουν.


Όπως ανακοινώθηκε από τη γραμματεία Θεσσαλονίκης του Π.Α.ΜΕ., oi απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν:


-            Παρασκευή 6 Μάη, 11 π.μ στo   Άγαλμα Βενιζέλου

-            Σάββατο 7 Μάη, 7 μ.μ στo Άγαλμα Βενιζέλου

-            Κυριακή 8 Μάη, 10.30 π.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου



Επίσης ταυτόχρονα το εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (Ε.Κ.Θ.) καλεί όλους τους εργαζόμενους,   να πάρουν μέρος στην 48ωρη Γενική Απεργία που κήρυξε η ΓΣΕΕ για την Παρασκευή 6/5 & Σάββατο 7/5/2016, καθώς και στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Ε.Κ.Θ. που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 11π.μ μπροστά στο Ε.Κ.Θ.







Σε σημερινή τους ανακοίνωση αναφέρουν :

"Η Κυβέρνηση μετά τις αιφνιδιαστικές πράξεις νομοθετικού περιεχομένου και την επιβολή μέτρων με κατεπείγουσες διαδικασίες, τώρα μεθοδεύει τη ψήφιση του ασφαλιστικού - φορολογικού νομοσχεδίου, που βρίσκει αντίθετο το σύνολο του ελληνικού λαού και προωθεί τη ψήφιση του στη Βουλή μέσα στο Σαββατοκύριακο. Γι αυτό λοιπόν προκειμένου να διαδηλώσουμε ενάντια στο καταστροφικό αυτό ασφαλιστικό - φορολογικό νομοσχέδιο, που μετατρέπει τις συντάξεις σε επιδόματα φτώχειας, και καταστρέφει τους εργαζόμενους και υποθηκεύει το  μέλλον των νέων γενεών σας καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας."

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου