My Blogger Tricks

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ελληνίδες φοιτήτριες και πορνεία



     Επειδή μερικές ανακοινώσεις, πληροφορίες, έρευνες υιοθετούνται μάλλον εύκολα, εάν δεν υπάρχει διαμαρτυρία, αντίδραση, διαφωνία, καταγγελία, η στήλη είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τόσο την έρευνα του καθηγητή Λάζου, όσο και τη δημοσίευση των Αγγλικών TIMES, που με θράσος δημοσιεύουν ότι νεαρές φοιτήτριες στην Ελλάδα εκδίδονται για δύο ευρώ, δεχόμενοι την τριετή έρευνα του επιστήμονα, που παραποιώντας αριθμούς και ιδιότητες, γενικεύει ένα πρόβλημα υπαρκτό και ταυτόχρονα παγκόσμιο, δυσφημώντας τόσο τις νέες κοπέλες, όσο και τη χώρα ολόκληρη.

            Είναι γνωστό σε όλους ότι οι έρευνες μαγειρεύονται κατά το δοκούν, τα αποτελέσματα ακολουθούν την επιθυμία του ερευνητή, το όλο υποκαθιστό το μέρος, η μειοψηφία εμφανίζεται σαν κάτι το απόλυτο και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα συγκινούν, συγκλονίζουν και προσδίδουν στον ερευνητή τη δυνατότητα αναγνώρισης και θαυμασμού.
            Τόσο οι φοιτητές, όσο και οι φοιτήτριες σπουδάζουν κάτω από άσχημες οικονομικά συνθήκες, εργάζονται έντιμα όμως πολλοί από αυτούς, για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και να βοηθήσουν τους γονείς τους που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον.
            Είναι  λυπηρό λοιπόν, όταν από το στόμα Έλληνα επιστήμονα διοχετεύονται πληροφορίες και συμπεράσματα, ανακριβή κατά την άποψη του γράφοντος, για νέους ανθρώπους, που κατά την έρευνα έχουν αντικαταστήσει στην πορνεία τις αλλοδαπές  και επιδίδονται σε αγοραίο σεξ έναντι μιας τυρόπιτας.
            Ας μας ενημερώσει ο ερευνητής για το ποσοστό των εκδιδομένων στο σύνολο του πληθυσμού, την ιδιότητα των ιερόδουλων , τις ανάγκες που τις ώθησαν σε αυτό που κάνουν, γιατί διαφορετικά η έρευνα θα ομοιάσει τις καθημερινές ροζ ιστορίες των φυλλάδων, που ανακαλύπτουν σχέσεις ακολασίας πεθερού και γαμπρού, πεθεράς και νύφης, παντρεμένων γυναικών σε σεξ και βία με Αλβανούς κλπ.
            Η στήλη να θυμίσει ότι η φτώχεια δεν συνδέεται με την πορνεία, δεν είναι αναγκαία συνθήκη η πενία για να ακολουθήσει μία γυναίκα αυτό το δρόμο, αλλά η ανηθικότητα, το εύκολο κέρδος, η τάση και η κλίση προς την έκδοση, είναι σοβαροί λόγοι που ωθούν τους νέους στη πορνεία.
            Όσον αφορά δε τους TIMES, ας ασχοληθούν με την ομοφυλοφιλία στη χώρα τους που είναι υποχρεωτική, με τη κτηνοβασία στη κεντρική Ευρώπη-σημερινό ρεπορτάζ από την Ελβετία αναφέρει τις στενές σχέσεις Ελβετών και αλόγων-και ας αφήσουν τη χώρα μας να προσπαθεί να ξεπεράσει τη κρίση της.
 Ευάγγελος Ραφτόπουλος

1 σχόλιο :

  1. " Η στήλη να θυμίσει ότι η φτώχεια δεν συνδέεται με την πορνεία, δεν είναι αναγκαία συνθήκη η πενία για να ακολουθήσει μία γυναίκα αυτό το δρόμο, αλλά η ανηθικότητα, το εύκολο κέρδος, η τάση και η κλίση προς την έκδοση, είναι σοβαροί λόγοι που ωθούν τους νέους στη πορνεία."
    Του κυρίου Ραφτοπουλου του διαφεύγει να αναφέρει το εμπόριο λευκής σαρκός, το trafficing, καθώς επίσης και τις απαγωγές και τον εκβιασμό -καταναγκασμό νεαρών κοριτσιών στο να εκδίδονται.
    Αντ αυτού παραθέτει μεταξύ άλλων ως αιτίες για την πορνεία την ανηθικότητα(ποιος ορίζει άραγε τι είναι ηθικό;),την τάση και κλίση του ατόμου προς έκδοση...να πιστέψουμε δηλαδή πως υπάρχουν άτομα που έχουν μια έφεση προς την εκμετάλλευση του σώματος και της ψυχής τους από τρίτους;
    Όπως ζητάει ο κύριος Ραφτόπουλος αναλυτικά στοιχεία για την έρευνα σχετικά με την νεο-πορνεία στην Ελλάδα της κρίσης από τον ερευνητή , οφείλει και ο ίδιος να παρουσιάσει παραδείγματα γυναικών που είχαν τάση και κλίση προς την έκδοση..
    Κλείνοντας το κείμενο μου θύμισε λίγο ανάγνωσμα σχολικής έκθεσης της στ δημοτικού. Ιδίως το σημείο όπου αναφέρει συγκεκριμένα
    "...που με θράσος δημοσιεύουν ότι νεαρές φοιτήτριες στην Ελλάδα εκδίδονται για δύο ευρώ, δεχόμενοι την τριετή έρευνα του επιστήμονα, που παραποιώντας αριθμούς και ιδιότητες, γενικεύει ένα πρόβλημα υπαρκτό και ταυτόχρονα παγκόσμιο, δυσφημώντας τόσο τις νέες κοπέλες, όσο και τη χώρα ολόκληρη...."
    Έχουμε κρίση, έχουμε γενικευμένη φτώχεια, έχει καταρρεύσει ο κοινωνικός ιστός εδώ και 7 χρόνια αλλά το μέγα ζητούμενο είναι να μην δυσφημιστεί η χώρα μας και ως εκ τούτου να αποδείξουμε πως η φτώχεια δεν φέρνει δεινά και ηθικολογικής φύσεως, τουλάχιστον όχι στην Ελλάδα της κρίσης και των μνημονίων(πιστεύω αν η ίδια έρευνα αναφερόταν στην Ρωσία του Γιέλτσιν ο αρθρογράφος θα την προσπερνούσε αδιάφορα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή