My Blogger Tricks

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

Προσωρινά αποτελέσματα 2.500 θέσεων ανέργων μέσω ΟΑΕΔ

Αναρτήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016 στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ, (στην ενότητα «Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2016»), ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα, για 2.500 θέσεις εργασίας του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε ∆ήµους και σε Υπηρεσίες Α’ υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών – Α΄ κύκλος καθώς και ο Πίνακας Αποκλειομένων στο πλαίσιο του ανωτέρω Προγράμματος.

Ο Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για οκτώ (8) μήνες µε πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Επιβλέποντες Φορείς, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δηµόσιας Πρόσκλησης Νο. 6/2016.

Τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις κατά των αποτελεσμάτων των ανωτέρω Πινάκων μπορούν να υποβληθούν εντός τριών εργάσιμων ημερών από την επομένη της έκδοσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, δηλαδή από την 22 Ιουλίου και ώρα 10:00 πρωινή έως και τη 26 Ιουλίου και ώρα 12:00, αποκλειστικά µε ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, µε τη χρήση των κωδικών πρόσβασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου