My Blogger Tricks

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

En Vogue



   Το γυναικείο μαύρο συγκρότημα των  En Vogue δημιουργήθηκε το 1988 στο Όκλαντ της Καλιφόρνια , όμως τον πρώτο τους δίσκο τον κυκλοφορούν το 1990 με τίτλο “Born to sing”.
    Από τον δίσκο αμέσως ξεχωρίζει το single «Hold on” το οποίο γίνεται και νούμερο ένα επιτυχία στα charts της rnb μουσικής  στις ΗΠΑ. Πρόκειται για ένα αμιγώς χορευτικό funk τραγούδι  με μια υπέροχη gospel εισαγωγή. 
   Επιτυχή πορεία ακολουθούν και τα κομμάτια «Lies» (ένα υπέροχο rhythm n blues τραγούδι) και το “You don’t have to worry” (ένα κομμάτι που χαρακτηρίζεται από τον χορευτικό ήχο της δεκαετίας του 1990).
   Το 1992 κυκλοφορεί το δεύτερό τους άλμπουμ, “Funky divas”, με τα τραγούδια “Never gonna get it “ και “Give him something he can feel” να σκαρφαλώνουν ως το νούμερο ένα των charts.
  Από το 1994 και έπειτα όμως το συγκρότημα άρχισε να έχει πτωτική τάση, παρ όλα αυτά συνέχισε να  κυκλοφορεί  κάποιους δίσκους ως το 2004 και singles  ως το 2007.
  Κλείνοντας την μικρή παρουσίαση των En vogue επιλέγουμε ένα δυνατό τραγούδι, που συνδυάζει τον ροκ ήχο με τον funky ρυθμό και τα μαύρα soul φωνητικά. Πρόκειται για το “Free your mind” από τον δεύτερο  δίσκο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου